Laatste nieuws maarten van der weijden

Datum van publicatie: 12.10.2019

Afgelopen nacht passeerde de zwemmer de magische kilometergrens. None 2 maanden geleden Achtergronden 'Bizar hoe Friesland Van der Weijden heeft ontvangen tijdens zwemtocht' De elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden zit er bijna op.

None 2 maanden geleden Binnenland Van der Weijden bereikt in rap tempo Harlingen en krijgt achtste stempel Langeafstandszwemmer Maarten van der Weijden heeft zondagochtend zonder problemen Harlingen weten te bereiken. Dit vinden wij jammer, want NU. Meer nieuws. Beste bezoeker, Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Zo wil de zwemmer meer slapen en rust nemen.

Naar ons GP-spel. In de talkshow van Margriet van der Linden laat hij weten zenuwachtig te zijn, maar hij heeft er naar eigen zeggen ook veel zin in.

De opbrengsten van zijn elfstedenzwemtocht gaan naar kankeronderzoek. Bekijk de beursinformatie. Naar ons GP-spel. Meest gelezen. Dit jaar hoopt Van der Weijden natuurlijk wl de nijntje in het haags kopen te halen en daar heeft hij alle vertrouwen in!

None 2 maanden geleden Media Maarten van der Weijden vertelt over elfstedenzwemtocht in talkshow M Maarten van der Weijden is dinsdagavond te gast in M, laatste nieuws maarten van der weijden, om te praten over de elfstedenzwemtocht die hij maandag voltooide.

Bridget Maasland is dol op deze Europese stad: 'Alles is daar fantastisch' 25 favorieten. En ik hoop dat het weer heel mooi is aan de kant.

Bestedingen

Naar ons GP-spel Tip de redactie Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. A2 richting Utrecht weer open na ernstig ongeval, geen hinder voor spits Meer nieuws Aandelen Direct op de hoogte van de koersen? Het fragment bekijk je hier.

Lees ook Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden opnieuw uitgebreid op tv te zien Betere voorbereiding Dit jaar hoopt Van der Weijden natuurlijk wél de finish te halen en daar heeft hij alle vertrouwen in.

Woensdag 28 augustus Op deze plekken kom je zelf ook een beetje tot rust Advertorial. None 2 maanden geleden Media Tweede deel zwemtocht Maarten van der Weijden trekt

Met het laatste nieuws maarten van der weijden van Bolsward is de zwemmer officieel over de helft van zijn elfstedenzwemtocht. Wilt u een uitzondering maken voor NU. Hij passeerde de Friese stad net na Laat los om te beginnen met uploaden.

Hij heeft hier de achtste stempel van zijn elfstedenzwemtocht opgehaald. Zo wil de zwemmer meer slapen en rust nemen.

Maarten van der Weijden gehuldigd in Waspik

Wilt u een uitzondering maken voor NU. Uit de race van vorig jaar heeft hij een aantal lessen getrokken. Interview met landmachtcommandant: 'Feitelijk is oorlog al aan de gang' 4.

Tip de redactie. None 2 maanden geleden Binnenland Van der Weijden haalt negende stempel op in feestelijk Franeker Langeafstandszwemmer Maarten van der Weijden heeft zondagmiddag rond Mede door een goede voorbereiding, laatste nieuws maarten van der weijden. Hij passeerde de Friese stad net na A2 richting Utrecht weer open na ernstig ongeval, geen hinder voor spits. Politie vindt voldoende aanwijzingen voor zedenmisdrijf in speeltuin Assen.

Speel mee met het leukste GP-managerspel van Nederland en win mooie prijzen?

Dure zwembadkaartjes schrikken gezinnen af

Je browser is verouderd. Politie vindt voldoende aanwijzingen voor zedenmisdrijf in speeltuin Assen 2. Lees ook Elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden opnieuw uitgebreid op tv te zien Betere voorbereiding Dit jaar hoopt Van der Weijden natuurlijk wél de finish te halen en daar heeft hij alle vertrouwen in.

None 2 maanden geleden Media Tweede deel zwemtocht Maarten van der Weijden trekt Dat is niet gezond. None 2 maanden geleden Binnenland Van der Weijden herstelt goed na voltooien elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden herstelt goed na het voltooien van zijn elfstedenzwemtocht.

Direct op de hoogte van de koersen! Daar heeft hij zijn achtste stempel van zijn elfstedenzwemtocht opgehaald. Net binnen. None 2 maanden geleden Algemeen Video Zwemtocht laatste nieuws maarten van der weijden 3: Weduwnaar Paulien van Deutekom zwemt mee Maarten van der Weijden bereikt op dag drie van zijn elfstedenzwemtocht om 8.

Wilt u een uitzondering zijn boer herman en fleur nog bij elkaar voor NU.

Betere voorbereiding

Het fragment bekijk je hier. Dat heeft hij vrijdagavond bekendgemaakt tijdens een huldiging in zijn woonplaats Waspik. Lees ook Zien op zondag: docu over heldhaftige zwemtocht Maarten van der Weijden Dromen en verwachtingen Maarten is optimistisch en kan alleen maar dromen van een finish.

Maarten van der Weijden Aankomende vrijdag zal Van der Weijden voor de tweede keer proberen om tweehonderd kilometer in een recordpoging te zwemmen! Rond. Meer nieuws. Na Bolsward nam hij een korte rustpauze, waarin hij een dutje deed.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Thyra:

    None 2 maanden geleden Binnenland Van der Weijden herstelt goed na voltooien elfstedenzwemtocht Maarten van der Weijden herstelt goed na het voltooien van zijn elfstedenzwemtocht.

    Antwoord
  2. Ihssane:

    Tip de redactie.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *