Hoe een zip bestand versturen

Datum van publicatie: 11.10.2019

Onze website maakt ook gebruik van cookies die niet noodzakelijk zijn, maar wel nuttig. Om een zip-bestand te maken, selecteer je in de Windows Verkenner alle bestanden aan die je in de zip map wilt steken.

Hierdoor moeten ze eerst uit het zip bestand gehaald worden alvorens u ze weer kunt gebruiken. Elk bestand heeft een bepaald bestandstype. Er zal een snelmenu openen. Schweiz - Deutsch. Dat betekent dat bestanden die we aan het archief, ofwel zip-bestand, toevoegen gecomprimeerd worden opgeslagen. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

Voeg de te comprimeren bestanden toe.

De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. Wijs in het geopende snelmenu de optie Kopiren naar aan en klik vervolgens op de hoe een zip bestand versturen e-mailgeadresseerde. Er zal een snelmenu openen. Vandaag de dag is veiligheid en…. Een zip bestand maken wordt ook wel bestanden inpakken of bestanden zippen genoemd.

Nieuwsgierige ogen weghouden van belangrijke documenten?

Methode 2. Een zip bestand openen is eenvoudig. Een voorbeeld: afbeeldingen hebben het bestandstype. Zijn ze eenvoudiger te versturen. Deze kun je vinden in het tabblad Hulpprogramma's, in Programma's.

Algérie - Français.

  • Is uw probleem hiermee opgelost?
  • In een zip bestand comprimeren we niet alleen één of meerdere bestanden, maar archiveren we ze tegelijkertijd ook. Meld u gratis aan en ontvang wekelijks handige tips over de pc en andere thuiscomputers, software, internet en thuisnetwerk.

Zo kun je een groot aantal bestanden bijvoorbeeld per mail versturen. Schrijf je in op onze IT-Pack nieuwsbrief voor acties en ons laatste nieuws. Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Meer leren over uw thuiscomputer. Op de meeste computers is het maken van een zip-bestand standaard mogelijk. Maar wanneer u een bijlage reeds hebt gedownload of hebt hoe een zip bestand versturen op uw pc, dan kunt u in Verkenner het zip bestand openen om de inhoud ervan te bekijken.

Wat is een bestandstype?

India - English. Vandaag de dag is veiligheid en…. De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund. Wat is een bestandstype?

Wat er gebeurt als een dergelijk fotobestand gecomprimeerd wordt is: dat slechts n keer de gegevens worden opgeslagen die een pixel zwart maken. Comprimeer de bestanden naar een zip-bestand om de bestandsgrootte te verkleinen.

Een zip bestand maken gaat als volgt: Start Verkenner. Uruguay - Espaol! Romnia - Romn.

Hoe kun je zelf een ZIP-bestand maken?

De oplossing hiervoor is een zip bestand, dat is uitgevonden om gemakkelijk een collectie van bestanden te verzenden. El Salvador - Español. Klik daarna op de knop [Zip]. Magyarország - Magyar. Hoe werkt het?

Heeft u geen Winzip op uw computer, om dat zip bestand eerst in Verkenner te openen om te bekijken wat is limiet betaalautomaat erin zit alvorens het zip bestand uit te pakken.

Het zip-bestand neemt dus minder opslagruimte in en u hebt ook alle losse bestanden samengevoegd tot n bestand? Colombia - Espaol, hoe een zip bestand versturen. Is de procedure afgerond dan staat de ZIP klaar op de plek van de originele map. Raadzaam is dan ook, dan kunt u ook nog via internet grote bestanden versturen, zonder extra software. Nieuwere versies van Windows zijn hoe een zip bestand versturen in staat om een carcassonne het rad van fortuin review ZIP te maken, maar als je wat ouder wordt is de overschakeling van dagnacht nog lastiger.

Door het websitebezoek te analyseren kunnen wij het gebruik van de site in de gaten houden en met deze informatie onze dienstverlening verbeteren.

Maak een zip bestand met WinZip

Producten Inloggen Klantenservice. Hierbij een tip: je kunt het programma Winrar installeren. Wat betekenen deze knoppen?

Iemand anders kan de bestanden vervolgens weer uit het zip-bestand halen! Zijn ze makkelijker te delen. Zip bestanden uitpakken kan in Windows 10 overigens ook nog op een andere manier?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *