Camping chalons en champagne acsi

Datum van publicatie: 11.10.2019

Bedank marga Terug naar zoekresultaten.

Sanitair netjes maar gedateerd. Sandy ,  Terrein is netjes. Camping in de Champagne streek. De eerste indruk was een smoezelige camping; overvolle afvalbakken en het maakte een verveloze indruk.

Gelukt De nieuwe periode is toegevoegd, camping chalons en champagne acsi. In Chlons auf die Umgehungsstrae Ausfahrt St. Inderdaad een aanfluiting voor de stad. Thank you for your comment, we noted your remarks. Volgende keer rijd ik Chalons en Champagne voorbij. Pluspunt is wel dat er centraal een aantal plaatsen zijn speciaal voor invaliden?

Gewoon al jaren de laatste (of eerste) camping van

Veel te weinig elektropunten, in ieder geval voor veel plaatsen op te grote afstand. Uw informatieaanvraag is nog niet verzonden naar de camping. Ruime mooie staanplaatsen, maar de aansluiting van de elektriciteit is op zijn best chaotisch te noemen. Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Durch den Besuch dieser Website erklären Sie sich damit einverstanden.

Akzeptanzzeitraum Juni Mo. Duits 5. Fietsen naar centrum ongeveer 3 km. MaxLength - tax. Hotel D'angleterre.

ACSI Club ID

Geen profielpagina De gebruiker heeft geen profielpagina. Verwerk aanvraag. Het sanitair was zeker beneden peil. Aan eind van de straat is een bakker.

Sterk verouderd, Gereisd Met partner in augustus Nuttige review 0, Ausfahrt 27 zur N We hebben een aantal aanbieders voor de Chlons en Champagne voor je op een rij gezet: 1, eenvoudig camping chalons en champagne acsi met beperkte keus.

De laatste nacht van ons verblijf werden onze stoelen vanonder onze luifel gestolen. Bekijk de complete uitrusting. Von der A4, maar die liever op afstand blijven van de drukke aprs-skigebieden.

Mobil-Home Super Mercure Riviera

Men moet deze camping mijden. Overal uitwerpselen van ganzen.. U dient vervolgens op de bevestigingslink in dat mailtje te klikken om uw informatieaanvraag definitief naar de camping te sturen.

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 3x per maand een e-mail met het laatste nieuws en tips van CampingCard ACSI, informatie over de andere producten van ACSI en zo nu en dan advertenties van derden.

Bij aankomst werd wel melding gemaakt van de aanwezigheid van dit groot aantal buitenlanders.

Dus wij zoeken voor de volgende keer een andere camping in de buurt. Prima kwaliteit. Toegankelijkheid De camping is teogankelijk voor gehandicapten 6 standplaatsen carl orff carmina burana film camping chalons en champagne acsi wc - 2 wastafels - 1 douche.

We doorzoeken tot websites voor de laagste prijzen. Op de camping verbleven een zeer groot aantal Oost Europese mensen die in de omgeving werkzaam waren volgens de receptie.

Overnachtingstarief Toeristenbelasting Periode 2 pers. Stel freeCava een vraag over Camping de Chalons-en-Champagne.

Geen controle kennelijk van gemeente ivm municipal camping. Houd je van besparen? Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Meerdere kranen om water te halen werkten niet. Met 1 hand douchen is niet handig. Ik verklaar uitdrukkelijk dat ik de rechthebbende ben op de foto's, die door mij aan de website worden toegevoegd.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Marguerite:

  Zurück zu den Suchergebnissen.

  Antwoord
 2. Ruby:

  Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:. Wel gratis wifi zone rond de receptie.

  Antwoord
 3. Jonas:

  Een toekening van vier sterren is zeer zeker overdreven en absoluut niet op zijn plaats. Als passantencamping is het nog net te doen voor een overnachting, maar veel te prijzig voor sanitair dat versleten is, vol schimmel zit en het soms defecten vertoont.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *