Wanneer geen recht meer op studenten ov

Datum van publicatie: 11.10.2019

Je OV-chipkaart heeft een geldigheidsduur van vijf jaar. Ook kan het zijn dat je in de afgelopen 14 dagen een of meermalen bent vergeten uit te checken. Sluit af met 'Akkoord'.

Dat kan. Audiobestand mp3. Je bent zelf verantwoordelijk voor het kunnen tonen van een geldig vervoerbewijs. Contact Contact opnemen Veelgestelde vragen Twitter. Is uw kaart kwijt, kapot of verlopen, terwijl u geen recht meer hebt op het studentenreisproduct?

In de volgende situaties heb je geen recht meer op een studentenreisproduct:. Ook als u het reisproduct niet gebruikt of niet hebt opgehaald. Daarna vernietigen wij ook deze kopie. Je e-mailadres wordt NIET gebruikt voor commercile doeleinden. Rekeningnummer klopt niet, wacht op juiste rekeningnummer Je hebt bij het indienen van je declaratieverzoek een onjuist rekeningnummer opgegeven of het rekeningnummer ontbreekt.

Die gelden ook voor het studentenreisproduct. Daarmee worden jouw persoonsgegevens inclusief burgerservicenummer gecontroleerd.

Veelgestelde vragen

Je kunt met het nummer van je persoonlijke OV-chipkaart gratis een voordeelabonnement voor een jaar aanvragen via www. De samenreiskorting op alle binnenlandse treinreizen geldt voor maximaal drie personen die meereizen op hetzelfde traject, in dezelfde trein en in dezelfde klasse. Is je reisrecht al ingegaan of heb je jouw koppelaanvraag korter dan drie weken voor aanvang van je reisrecht ingediend?

Ook als je overstapt naar een andere vervoerder, moet je uit- en weer inchecken. Als u de studiefinanciering aanvraagt, kunt u direct een studentenreisproduct aanvragen. Je ontvangt dan binnen enkele minuten mail tot vijf werkdagen post het aanvraagformulier en nieuwe inloggegevens. Meld je dan bij de balie van een OV-bedrijf waarbij je bent vergeten uit te checken.

Gebruik daarvoor de inloggegevens die in de brief bij het aanvraagformulier staan. Wanneer we je na drie pogingen niet hebben kunnen bereiken, dan reis je de hele reis gratis? In de volgende situaties heb je geen recht meer op je studentenreisproduct: Je stopt of bent klaar met je opleiding. Check beste restaurant maas en waal in je vrij-reizen periode in, beoordelen we het bezwaarschrift op de bij ons bekende informatie.

Let op: Lees de voorwaarden goed door voordat je een aanvraag indient.

Dan is er iets misgegaan bij het stopzetten. Heb je je aanvraag niet volledig ingevuld, dan worden je gegevens dus niet bewaard. Dan kun je een correctie van de stopzetdatum aanvragen.

Doet u niveau 3 of 4, dan krijgt u maximaal 7 jaar reisproduct? Dit verhoogt het risico dat je persoonsgegevens ongewild openbaar gemaakt worden. Ook controleren we of je kaart nog geldig is. Ook niet-Nederlanders kunnen het studentenreisproduct krijgen.

Twee weken na goedkeuring van je aanvraag vernietigen wij deze.

Studentenreisproduct onderdeel van prestatiebeurs

U mag vanaf de 1e dag van die maand al niet meer met uw studentenreisproduct reizen. Je ontvangt binnen zes weken bericht over de uitkomst van de beoordeling van het declaratieverzoek. Wat moet ik doen?

Of vermoed je een andere oorzaak. Dit is noodzakelijk voor de beoordeling van je declaratieverzoek. Daarna vervalt deze. Kijk bij de nationaliteitsvoorwaarden voor studiefinanciering! Een verzoek film eddie murphy list een vergoeding wanneer geen recht meer op studenten ov je financieel benadeeld bent tijdens het gebruik van je studentenreisproduct, kun je indienen bij het OV-bedrijf waarmee je reisde.

Daarna vernietigen wij ook deze kopie. Dan kun je een correctie van de stopzetdatum aanvragen.

Wanneer hebt u geen recht meer?

Haalt u binnen 10 jaar geen diploma, dan moet u de ov oovee -lening terugbetalen. Het reisproduct is namelijk gekoppeld aan studiefinanciering. Voor het aantonen van ondernomen acties: originele specificatie telefoonrekening dit mag een print van een internetrekening zijn Voor boetes: originele boete geen ophogingen Overige OV-gerelateerde kosten: originele bonnen met bedrag en omschrijving geen pinbonnen dus!

Dan is er iets misgegaan bij het stopzetten? Een url mag maar 1x worden gebruikt. Zet je studentenreisproduct uiterlijk stop op de tiende dag van de maand waarin je er geen recht meer op hebt.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

  1. Afra:

    Hoe werkt het reizen met studentenreisproduct? Betekent dat dat die week nu is ingegaan?

    Antwoord
  2. Jalisa:

    Vanaf wanneer kan ik mijn studentenreisproduct ophalen bij een ophaalautomaat?

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *