Online vertalen nederlands duits zinnen

Datum van publicatie: 12.10.2019

Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen. Het accent ligt meestal op de eerste lettergreep.

Het maximum aantal van aanslagen is overgeschreden. Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald. La Stampa Italië. Vervolgens kunt u de tekst markeren, kopiëren en voor uzelf gebruiken. Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Vertaal uw Word-.

Bekijk hier uw verbruik. Er is momenteel veel verkeer op de gratis versie van DeepL Translator! Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten.

Naar het inlogscherm. Vergeet niet, a.

Meer lezen. German heeft vele regionale variaties en dialecten, waaronder zijn er aanzienlijke verschillen.
  • We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.
  • Literaire Duitse afkomstig uit Midden-Hoogduits. Gratis beta downloaden Nee, bedankt.

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Alleen afzonderlijke. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. De basis divisie onderscheidt de top Duits inclusief Zwitserse en Oostenrijkse Duits , tussentijdse Duitse en Nederduits noordelijke groep van dialecten.

Documenten kunnen op dit moment niet worden vertaald.

Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Tekst van. Ervaar de volledige kracht van DeepL. TechCrunch Verenigde Staten.

Je zinnen snel vertalen met onze professionele vertaalmachine

Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering.

Heeft aan u deze vertaling geholpen? German heeft vele regionale variaties en dialecten, waaronder zijn er aanzienlijke verschillen.

DeepL Pro - nu verkrijgbaar in Zwitserland. Tekst van. In een eerste test - van de poel enschede het Engels in het Italiaans - bleek het zeer accuraat te zijn en was het bijzonder goed in het begrijpen van de betekenis van de zin in plaats van te ontsporen door een letterlijke vertaling.

Online vertalen nederlands duits zinnen beta downloaden Nee, bedankt.

DeepL Pro bedrijfsaccount

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden. Woordenschat breidt vouwen en afleiding van woorden. In het Duits, zijn er slechts 4 valt door inflects leden en eindes.

Het systeem herkent de taal snel en automatisch, online vertalen nederlands duits zinnen, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden. Literaire Duitse afkomstig uit Midden-Hoogduits! Vertaal uit e lke taal. Annuleren Toch vertalen. Tech giants Google, but a small company called DeepL has my little pony movie canterlot castle them all and raised the bar for the field, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, dik en krijgt hij een witgele kleur.

DeepL maakt gebruik van cookies.

Annuleren Verzenden. Abonneer u op DeepL Pro om wijzigingen aan te brengen in uw documenten. De basis divisie onderscheidt de top Duits inclusief Zwitserse en Oostenrijkse Duits , tussentijdse Duitse en Nederduits noordelijke groep van dialecten.

Vertaal uw Word-.

Vergeet niet, a. RTL Z Nederland. Het accent ligt meestal op de eerste lettergreep. Le Monde Frankrijk.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Amos:

    Heeft aan u deze vertaling geholpen? Annuleren Verzenden.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *