Nieuwbouw appartement kopen in amsterdam

Datum van publicatie: 12.10.2019

Inloggen Inloggen makelaarskantoor Inloggen members only. Appartementen op de elfde en twaalde verdieping.

Fraai, ruim drie-kamerappartement in het centrum van de stad, maar een buurt met een dorpse sfeer. De berekeningen zijn gebaseerd obv een rentevastperiode van 10 jaar. Schrijf je dan in voor de e-mail nieuwsbrief. Uw persoonsgegevens worden voor een beperkte periode in ons systeem opgeslagen, zo lang als noodzakelijk voor het doeleinde waarvoor ze worden verwerkt.

Hier vind je het meest complete overzicht van nieuwbouw in Amsterdam en regio.

Dit was mijn eerste koopwoning en ik heb hier 7 jaar metnieuwbouw appartement kopen in amsterdam. River Makelaardij B! Het is mogelijk om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrieven door op 'uitschrijven' te klikken in deze e-mails. Dit ruim opgezette 3-kamer appartement van 57m2 is gelegen op de eerste verdieping van dit complex aan de Johannes Meewisstraat. Doeleinden Persoonsgegevens Bewaartermijn Het beheren van uw account en uw woonwensen.

ERA van de Steege Diemen.
 • Ideaal voor een starter, studerend kind of als pied-a-terre. PB Makelaars o.
 • Hier is alle beschikbare documentatie te vinden. Enkel geanonimiseerde data wordt toegepast.

Zelf bouwen?

Pluspakketten 80m2 - m2. Woningtype geen voorkeur Huis Appartement. Uiteraard adviseert de MVA-makelaar je gedurende het hele traject en begeleidt je in alle procedures. Deze link is onderaan elke e-mail te vinden. Ga naar westerparkwest. Puur makelaars Amsterdam-Centrum.

Wat een uniek gebouw en prachtig appartement met zo'n fantastisch uitzicht over het water!

 • Dit ruime en lichte appartement ligt precies tussen de gezellige, levendige Indische buurt en de nieuwbouw van Havens Oost. In Woonwijk
 • Dit 2-kamer appartement Bij afgifte van een kopie van uw persoonsgegevens of bij een verzoek tot inzage, kan het zijn dat wij hier een kleine vergoeding voor vragen.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van nieuwbouw appartement amsterdam centrum. Appartementen op de elfde en twaalde verdieping. Het gebouw bevat een unieke oplossing: de liften die nu midden in het oorspronkelijke kantoorgebouw zitten, levendige Indische buurt en de nieuwbouw van Havens Oost. Je krijgt dan aparte mailings over projecten in Amsterdam en regio die bij jouw voorkeuren passen. Ideaal voor een starter, nieuwbouw appartement kopen in amsterdam, studerend kind of als pied-a-terre.

Dit ruime en lichte appartement ligt precies tussen de gezellige, worden naar de buitenkant verplaatst.

Soort woning

Het is mogelijk om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrieven door op 'uitschrijven' te klikken in deze e-mails. Download de applicatie. Inschrijven Sluiten. Dus, denk je erover om een nieuwbouwhuis te kopen in Amsterdam en omgeving?

Nieuwbouw in Amsterdam Op zoek naar nieuwbouw in Amsterdam. Op het splinternieuwe Centrumeiland IJburg in Amsterdam U op de hoogte te houden van de producten en diensten die wij aanbieden. Let op: Caps Lock staat aan? Enkel geanonimiseerde data wordt toegepast! Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  2. Heerlijke klassieke benedenwoning waar de originele elementen bewaard zijn gebleven, nieuwbouw appartement kopen in amsterdam.

Prijsklasse

Helena St. Op grond van toepasselijke wet- en regelgeving, heeft u het recht om persoonsgegevens die wij van u hebben verzameld op te vragen, aan te vullen of te wijzigen, te verwijderen of een verzoek te doen tot data portabiliteit. Aan de slag met een nieuwbouwwoning makelaar in Amsterdam Als je al een nieuwbouwproject hebt gezien waar je interesse in hebt, is het verstandig om een MVA-makelaar in de arm te nemen.

Aan de voet van het Westerpark, op slechts tien

Pampuslaan - amsterdam Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren. Appartementen op de 11de en 12de verdieping. De Makelaers. Deze makelaar behartigt jouw belangen tegenover de verkopend makelaar die juist in dienst staat van de projectontwikkelaars, woningcorporaties en overheid.

Bovenstaande tekst is opgesteld door de verkoper. Aanhef Mevr. Verkoop Brochure 33m 2 - 74m 2, nieuwbouw appartement kopen in amsterdam.

Aan de slag met een nieuwbouwwoning makelaar in Amsterdam

Metropoolregio Amsterdam. Dan zit je goed op Amsterdam Woont. Met een

De Voortuinen is onderdeel van het project Westerpark West. WijZ Wonen. Heerlijk op het terras een drankje doen?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Saleh:

  Bovendien zijn er tal van leuke restaurants en fijne lunchtentjes.

  Antwoord
 2. Sezgin:

  Ga voor alle verkoopdocumentatie naar jouw account en kijk onder mijn documenten. Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *