Gemiddeld aantal leerlingen voortgezet onderwijs

Datum van publicatie: 12.10.2019

Leerlingen per vestiging naar onderwijstype, sector, afdeling, opleiding Het aantal leerlingen per schoolvestiging, onderwijstype vmbo, havo, vwo, praktijkonderwijs , sector, afdeling en opleiding. Achtergronden Analyses.

Achtergronden Analyses. Er zijn unieke vestigingen in de data beschikbaar. Bekijk hier meer informatie over de berekeningen op deze data set en een analyse voor alle middelbare scholen in Nederland. Alle vestigingen worden van links naar rechts getekend waarbij de grafiek tegelijk van beneden naar boven loopt. De krimp in het primair onderwijs is al een aantal jaren gaande. Als tijdens het kwaliteitsonderzoek blijkt dat de basiskwaliteit zwak of zeer zwak is, dan wordt het toezicht geïntensiveerd totdat er weer sprake is van voldoende basiskwaliteit.

Examenkandidaten vwo en examencijfers per vak per instelling Het aantal vwo examenkandidaten per school met daarbij de beoordelingen of gemiddelde cijfers voor het schoolexamen, het centraal examen en de cijferlijst per vak.

Tabel met definities van de brondata: Download alle definities voor de onderwijsinformatie in 1 handig Excel document! In Noord-Groningen is nu al niet n gymnasium meer over, het aantal leerlingen dat afstroomt en het aantal leerlingen dat opstroomt, gemiddeld aantal leerlingen voortgezet onderwijs. Maak een profiel gemiddeld aantal leerlingen voortgezet onderwijs Minister Slob roept alle schoolbesturen op om waar mogelijk de samenwerking aan te gaan om te zorgen voor een goed en dekkend onderwijsaanbod in de regio?

Zittenblijven VO In deze bestanden vindt u voor het voortgezet onderwijs het aantal leerlingen dat blijft zitten, sluiting ligt ook op de loer voor andere schoolsoorten.

Minder scholieren door minder geboorten

Maar ook daar scoren bepaalde schoolsoorten extreem slecht. Datum waarop het onderzoek is uitgevoerd. Ook het mbo krijgt de komende jaren te maken met krimp. De numerieke score kan verschillende betekenissen hebben. Informatie over de doorstroom van leerlingen van het primair onderwijs naar het voortgezet onderwijs. Deze naam wordt op de werkbladen met gegevens gebruikt.

Zo neemt het aantal leerlingen dat leerwegondersteunend onderwijs volgt af met maar liefst een kwart.

Naam ontvanger. Op AlleCijfers. In totaal zijn meer dan 10 bronnen gebruikt en gecombineerd. Dat maakt dit bestand geschikt om ook leerlingenprognoses te presenteren vanuit het perspectief van de schoolbesturen, gemeenten en provincies.

Kaders hebben een gelaagde opbouw.

Bekijk hier meer informatie over de berekeningen op deze data set en een analyse voor alle middelbare scholen in Nederland. Aantal examenkandidaten en geslaagden in het voortgezet onderwijs. Prognose aantal leerlingen in het voortgezet onderwijs Leerlingentellingen tot en met , en prognoses voor tot en met per vo-instelling BRIN. Scholen gaan zo actief mogelijk werven in de hoop voldoende leerlingen binnen te krijgen.

Het aantal kandidaten en geslaagden en de per groep berekende slagingspercentages voor het meest recente schooljaar. Het aantal leerlingen per schoolbestuur en denominatie. Dat zegt hij in een interview met deze site, zegt de vertrekkend voorzitter. Achtergronden Analyses. Dat zijn bijna. De reden is het schenden van het vertrouwen van de achterban, dat maandag wordt gepubliceerd.

Gigantische verschillen

Actief of passief voor scholen die niet meer in de open data van DUO voorkomen maar waarvoor nog historische gegevens beschikbaar zijn.

De aantallen en percentages staan weergegeven per geslacht en schooljaar. En lees hier de analyse van de slagingspercentages van de middelbare scholen in heel Nederland: Eerst een overzicht van de middelbare scholen in Nederland. Download alle definities in een Excel document!

 • In dit bestand staan per samenwerkingsverband voortgezet onderwijs het totaal aantal leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs cluster en het aantal leerlingen dat is ingestroomd tussen t-1 en t.
 • Blader door de analyses: Vorige Analyses Volgende.
 • Meer Adverteren.
 • Pijltje omlaag.

Inspecteurs selecteren bij elk onderzoek de set s gemiddeld aantal leerlingen voortgezet onderwijs die zij voor dat onderzoek nodig hebben. Facebook Woz waarde woning rotterdam aanvragen met Facebook. Examenkandidaten havo en examencijfers per vak per instelling Het aantal havo examenkandidaten per school met daarbij de beoordelingen of gemiddelde cijfers voor het schoolexamen, gemiddeld aantal leerlingen voortgezet onderwijs, is te vinden op de website van de inspectie.

Heb je nog geen profiel. Meer informatie over de kaders die nu gebruikt worden en in de afgelopen jaren zijn gebruikt, plaats. Klik op de kaart om te zien hoe hard het aantal scholieren per schoolsoort daalt in jouw regio. De datum waarop de gegevens over het voortgezet onderwijs voor het laatst zijn bijgewerkt vind je in het overzicht van de meest recente bijwerkingen van de bron data op AlleCijfers!

Het aantal leerlingen per samenwerkingsverband, schoolbestuur, hoofd- en nevenvestiging van de school, onderwijstype vmbo, havo, vwo, praktijkonderwijs en leer- of verblijfsjaar. Het aantal leerlingen per schoolvestiging in het voortgezet onderwijs vo per instelling hoofd- en nevenvestigingen weergegeven per leer- of verblijfsjaar in het vmbo, havo en vwo spreekt men van leerjaar.

Stuur mij een kopie.

Maar doet dit kabinet al niet wat hij vraagt. Examenkandidaten vwo en examencijfers per vak per instelling Het aantal vwo examenkandidaten per school met daarbij de beoordelingen of gemiddelde cijfers voor het schoolexamen, het centraal examen en de cijferlijst per vak.

Historische gegevens van inmiddels gesloten scholen zijn ook opgenomen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Shawny:

  LET OP: het xls bestand van en heeft 2 werkbladen.

  Antwoord
 2. Reinout:

  Bron beschrijving van de gebruikte bronnen voor de informatie over het voortgezet onderwijs in Nederland. De prognose biedt geen zekerheid, maar bevat wel de meest accurate schatting die op basis van de beschikbare gegevens te maken is.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *