Cosmo hairstyling huis ter heide

Datum van publicatie: 11.10.2019

Ik word altijd hartelijk ontvangen. Tijdens de Fuente Wellness dagen hebben aantal behandelingen een fikse korting: Cosmo Hairsttyling Huis ter Heide wellness dagen. Openingstijden Maandag van tot uur Dinsdag van tot uur Woensdag van tot uur Donderdag van tot uur Vrijdag van tot uur Zaterdag van tot uur Zondag Gesloten Let op: We zitten gevestigd op 1e Hogeweg 10 Zeist.

Tijdens de Fuente Wellness dagen hebben aantal behandelingen een fikse korting:. Cosmo Hairsttyling Huis ter Heide wellness dagen. Afspraken zijn eenvoudig te maken. Weet precies wat de klant wil. Door gebruik te blijven maken van onze website of door op akkoord te drukken, ga je hiermee akkoord en kan Zeistinbeeld. Zou tijd en geld schelen. Nog een paar kaartjes 30 januari

Prima service; van tijd tot tijd wellicht nog iets meer advies om eens iets anders te proberen. Cosmo hairstyling huis ter heide kan gewoon heel goed knippen!

In de hal van fit for free staan een aantal rekken met kleding van Bella Mode. Ik zou graag aanbevelen en ik ben niet de enige, maar ik zou direct de automatische telefoonbeantwoorder eruit halen. Je wordt volgens de afgesproken tijd geknipt.

  • Boeking via internet was niet qua tijd goed bij de salon terechtgekomen.
  • Gelukkig kan ik ook anoniem bellen en dus weet de computer niet dat ik het ben. Je wordt vriendelijk behandeld en kan altijd een gezellige babbeltje maken.

Meer plaatsen

Vriendelijke groet, Wouter Meijer. Een top medewerkster. Maak een afspraak. Fruittella Snoep Brigade inzamelactie primeur voor de Weggeefwinkel Zeist 20 maart Het is vertrouwd- gezellig- ook met mede mensen de er hun haar laten doen-het personeel dat erg aardig-vriendelijk is. Openingstijden Maandag van tot uur Dinsdag van tot uur Woensdag van tot uur Donderdag van tot uur Vrijdag van tot uur Zaterdag van tot uur Zondag Gesloten Let op: We zitten gevestigd op 1e Hogeweg 10 Zeist.

Gelukkig kan ik ook anoniem bellen en dus weet de computer niet dat ik het ben.

  • Als laatste krijgen alle klanten nog een Fuentes goodiebag meen naar huis gevuld met producten van verschillende winkels uit zeist.
  • Onze jongens worden altijd heel mooi geknipt en er wordt heel leuk met ze om gegaan. Als laatste krijgen alle klanten nog een Fuentes goodiebag meen naar huis gevuld met producten van verschillende winkels uit zeist.

Ook zij heeft zij leuke aanbiedingen speciaal voor op deze dagen. Zou tijd en geld schelen, cosmo hairstyling huis ter heide. Mijn kapsel is precies geworden zoals gewenst.

Goed geknipt; mijn vrouw was ook tevreden met het resultaat. Aanmelden Annuleren. Samen met de Groentebroers groentewinkel uit zeist hebben zij een een marktkraam buiten de winkel in gericht.

Cosmo Hairstyling

Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Zeist. Ik word altijd hartelijk ontvangen. Ook zij heeft zij leuke aanbiedingen speciaal voor op deze dagen.

Mijn cijfer geld dan cosmo hairstyling huis ter heide voor iedereen en voor alle jaren dat ik geweest ben. Er heerst een goede sfeer en het zijn goede kapsters. Zou tijd en geld schelen. En je krijgt altijd koffie. Als laatste krijgen alle klanten nog een Fuentes goodiebag meen naar huis gevuld met producten van verschillende winkels uit zeist.

Openingstijden van Cosmo Hairstyling in ZEIST

Goed geknipt; mijn vrouw was ook tevreden met het resultaat! Openingstijden Maandag van tot uur Dinsdag van tot uur Woensdag van tot uur Donderdag van tot uur Vrijdag van tot uur Zaterdag van tot uur Zondag Gesloten Let op: We zitten gevestigd op 1e Hogeweg 10 Zeist. Ben er zeer tevreden over en erg blij. Gelukkig kan ik ook anoniem bellen en dus weet de computer niet dat ik het ben.

Let op: We zitten gevestigd op 1e Hogeweg 10 Zeist. Haar kan ik met gerust hart daar laten en na een telefoontje weer ginger old fashioned cocktail recipe. Je bent er welkom.

Ik zou geen verbeterpunten weten. Er ging een klant weg die enorm werd uitgeleid. Goede service, heerlijke koffie en allemaal even vriendelijk. Heel prettige salon.

Ervaring Cosmo Hairstyling Zeist Huis Ter Heideweg

De sfeer in de winkel is prettig. Door gebruik te blijven maken van onze website of door op akkoord te drukken, ga je hiermee akkoord en kan Zeistinbeeld. Wat is IntoCosmo?

Het geknipte eindresultaat is bij mij altijd goed. Het is vertrouwd- gezellig- ook met mede mensen de er hun haar laten doen-het personeel dat erg aardig-vriendelijk is?

Let op: We zitten cosmo hairstyling huis ter heide op 1e Hogeweg 10 Zeist. Samen met de Groentebroers groentewinkel uit zeist hebben zij een een marktkraam buiten de winkel in gericht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Yorian:

    Al jaren kom ik met alle plezier. Zo wordt naar de kapper een beleving en is het veel meer dan een snelle beurt voor je haar.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *