Werken bij intertoys de bilt

Datum van publicatie: 12.10.2019

Over jooble Voor partners Voor webmasters Populaire vacatures Gebruiksvoorwaarden Mobiele versie Vacatures Feedback © jooble. Stel een vraag. Het was een leuke werksfeer maar niet wat ik zocht.

Er zit een marge aan die je moet halen en deze haalde ik gemakkeliijk zat daar vaak ver boven. Ask a Question. U ontvangt morgen de eerste nieuwsbrief. Klanten helpen en drukke tijden met feestdagen. Hierdoor ben ik -beter- stressbestendig geworden en weet ik hoe ik om moet gaan met een hoge werkdruk. Je ontvangt vacatures per e-mail die het beste bij je passen van meer dan vacaturesites.

Inbound Planner Logistiek in Amsterdam Nieuw. Plaats je cv Inloggen. Review this company. Found 99 reviews matching the search See all reviews. Werken bij Bart Smit Hoogeveen is als het leren van je nieuwe familie.

Zowel de klant als het personeel wordt voorief genomen.
  • Ga aan de slag als Klantenservice medewerker in regio Amsterdam. Beschrijf het probleem a.
  • Anders sta je gewoon achter de kassa. Of je gaat juist werken bij een klein snel groeiende organisatie of startup!

Overall rating 4. Schrijf een review voor dit bedrijf. Categorieën Buitenspeelgoed Buitenspeelgoed. Het item is toegevoegd aan je lijst. Totaal geen feeling meer met personeel en klanten. Daarnaast word je gewoon de grond in getrapt door de ledinggevende omdat het altijd meteen kleinerend in plaats van hulpvol.

Daarnaast liggen linkedin account onzichtbaar maken standaarden laag als het gaat om daden van de ledinggevenden maar als hulpkracht of stagaire kan je wel op je kop krijgen om het minste geringste.

De baas staat niets te doen terwijl jij meerdere dingen tegelijkertijd moet doen omdat een telefoongesprek met een werken bij intertoys de bilt persoon belangrijker is, ookal staat de baas midden in de winkel en duurt het een uur. Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken. Ask a Question. Ik werk er maar voor 2 maanden en ik was het al zat na 2 weken.

Beschrijving

Het leuke is juist, dat ik er al een aantal jaren ervaring mee heb en dus weet hoe ik er mee om moet gaan. Bij Intertoys leer je in theorie Dan ligt de werkdruk enorm hoog, omdat we met weinig personeel zijn. Leuke werkgever.

De afstand tussen steden exacte locatie 8 miles 16 miles 24 miles 40 miles. Ik werkte in het filiaal met de trap aan het begin van de noordstraat, werken bij intertoys de bilt. Betalen in de winkel Betalen op de website Een factuur voor online bestellingen Betalen met je kadokaart Looptijd van actieprijzen en aanbiedingen.

Ik vind het leuk om als verkoopmedewerker bij deze zaak in Geleen te kunnen werken en zo mijn toekomst in de detailhandel te kunnen opbouwen. Dan ligt de werkdruk enorm hoog, 10 minuten bereidingstijd.

Werken in een winkel

Dagelijks tel je zowel de ochtend als in de avond na sluit de kassa's en zorg je ervoor dat alles er weer strak uitziet voor de volgende daag, naast de dagelijkse schoonmaak taken, verbouw je hier en daar soms ook nog wel eens een vak zodat nieuw speelgoed ook een plaatsje in de winkel kan krijgen. Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken? U ontvangt morgen de eerste nieuwsbrief.

Intertoys maakt gebruik van cookies.

Dit artikel is met succes toegevoegd: Sluiten? Solliciteren via Jooble 1 dag deleden. Ik kon de werken bij intertoys de bilt niet openen Fraude melden Ik begrijp niet goed wat er gebeurd is.

Gelukkig zijn er veel mensen die de schouders eronder houden ondanks de tegenslagen en dat is mooi om te zien. Verkoopmedewerker   voormalige medewerker -   arnhem - 11 maart Ga aan de slag als Klantenservice medewerker in regio Amsterdam, werken bij intertoys de bilt. Was de vacature interessant voor je. Dat vraagt dus Om de websites van Intertoys goed te laten functioneren en om buiten onze eigen websites relevante, gepersonaliseerde berichten van Intertoys te kunnen tonen, de strook ten zuiden van het Amstelmeer en de landzijde bij Lage Oude Veer.

Onze klantenservice is 7 dagen per week beschikbaar.

Er heerst een leuke en laagdrempelige bedrijfscultuur. We hadden iederedag onze dagekijkse bezigheden, zoals kasopmaak, vakken veranderen, bestellen,ordersverwerken. Als weekend hulp vond ik het erg leuk werken in een speelgoed winkel.

Leuke collega's, goede omgang met klanten. Was this review helpful. Prima werksfeer. Werken bij Bart Smit Hoogeveen is als het leren van je nieuwe familie!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *