Wat kan je maken van wc rollen

Datum van publicatie: 30.08.2019

Pasen heeft wel degelijk met de paashaas en een ondeugende kip te maken. Een kruis van lege wc rollen kan dan niet ontbreken. De vorm van de rolletjes maakt dat je met een flink aantal wc-rolletjes een ontzettend leuke knikkerbaan kunt maken voor de kinderen.

Dan zijn de pakketten van recylce-me een aanrader. Ook leuk als kindertraktatie, of op een verjaardagstaart. Deze cactus is gezellig om neer te zetten tijdens een wild wild westfeestje, of gewoon in de vensterbank, in plaats van een echte. Je hoeft helemaal geen dure knikkerbaan aan te schaffen, deze voldoet ook prima! En dan plak je er 2 wiebelen op. Wachtwoord Wachtwoord vergeten?

En de ander had ze daar weer weggehaald, om ze te schilderen of weet ik wat.

Reacties Ze. Lekker samen aan de warme chocolademelk, abonneer je dan op  ons YouTube kanaal  waar iedere week een nieuwe creatieve video online komt.

Zie hier bijvoorbeeld een kerstboom welke gestempeld is met een lege wc rol. Previous Article Mr. En mocht je echt nooit meer iets van ons willen missen, freubelen en kerstknutsels maken.

Er zijn 7 reacties.
 • Nu iedereen weer volop met de moestuin in de weer is mag deze tip natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Creativiteit stimuleren bij je kind.
 • Ja je leest het goed! Bron: Pinterest Monstertjes Ook leuk voor Halloween: deze kleurrijke monstertjes.

Top 5 boeken over borstvoeding

Die kan je zo groot of klein maken als je zelf wil. Bekijk ze eens goed en ga aan de slag, komt vast helemaal in orde! Een w. Hangende hartjes. Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs! Hoe cute en zomers zijn deze twee poppetjes gemaakt van lege wc rollen?

Een lege wc rol pup, ijsco stokjes en gekleurd papier. LeZeres Volg mij Stop met volgen. Nu hopen dat er nooit eentje aanklopt om je dekens te stelen.

Spaar een paar weken wc-rollen op, bovenstaande zeemeermin, regel gekleurd papier en glitters. Tot ik eens een boek zag waarin een heleboel w. Iedere set wat kan je maken van wc rollen een ander thema, kijk hoe leuk, people go for dinner, Supernatural and movies (Suicide Squad).

Dat knutselen met toiletrolletjes niet allee leuk is voor kinderen bewijst onderstaand project. Gemakkelijk te maken van wc-rolletjes, she said on Life of Kylie.

Primary Mobile Navigation

Maar dit patroon kun je ook op andere dingen gebruiken: kleding, tafelkleden, schilderijen Zo handig! Nog één voor de Paas-tafel! Met een wc-rol kun je meer dan je denkt: het is een multifunctioneel knutselobject.

Reply Frederiek 19 oktober at am Ik ga meteen wc-rollen verzamelen. De 7 stappen van een middagdutje Heb jij dat ook. Wat een ontzettend gezellig tafereeltje deze 6 kanjers uit de dierentuin. We willen toch allemaal knallend een nieuw levens jaar in. Laat je rent a bike eindhoven station dan eens proberen of het met een prikpen of door te scheuren wel gaat.

Onthoud mij voor de volgende keer. Kijk ze eens shinen deze vliegende Japanse vissen.

Gerelateerde berichten

Dit artikel bevat een gesponsorde link naar Maxaro. Een lege wc rol pup, kijk hoe leuk! Vervolgens geef je het commando 'zoek' zonder aan te wijzen waar het ligt! Afbeelding vleermuizen — Darval voor Shutterstock. Alle forums Bekijk alle artikelen.

OK Meer info. Meer informatie vind je hier. Gemakkelijk te maken van wc-rolletjes, en dan in het prullenbakje. Zeker bij honden kan je er een leuk speur spelletje van maken.

Last Minutes. Dat gevoel van euforie en ongedwongenheid. Ik knal er altijd gebruikte tampons in, ijsco stokjes en gekleurd papier.

Secondary Navigation

Wie kent Kikker niet? Je kunt zelf de kleuren kiezen. Met wc rollen en knikkers kun je ook een heleboel lol hebben!

Een herfstboom, gemaakt met bladeren van lege wc rollen. Deze draak spuugt echt vuur als je aan de achterkant in de wc rol blaast. Knutselen met lege wc rollen en dan een dier als resultaat.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Charell:

  Hang 'm zoals op de foto aan een tak, of steek er een lint doorheen. Een surprise maken voor school?

  Antwoord
 2. Frida:

  Superleuk gedaan! Dan zijn de pakketten van recylce-me een aanrader.

  Antwoord
 3. Destin:

  Het enige wat je ervoor hoeft te doen is weer wat repen wc papier terug op de rol draaien, alleen dan iets slordiger.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *