Kun je krijgen door te duimen cryptisch

Datum van publicatie: 11.10.2019

Tuurlijk b3rt, jij kent je klassiekers belske. Tabakszaak Anoniem.

Wat een schattig kindje Een klopje op het hoofd, lief bedoeld toch? Maar in boeddhistische landen als Thailand en Sri Lanka is het hoogste deel van het lichaam heilig en voorbehouden aan de geest. Rens Rebus. Veel salto's na mekaar maken akoe belske. De lifter? Mooi twente, welterusten twente en dwaallichtje Anoniem.

Het zette me wel op het verkeerde been lutte. Draaien fluiter. Rokjesdag Anoniem. Vingerkommetjes Anoniem. Mod Anoniem.

Dacht ook aan de Lift Roland.
 • Mooi blomke en mooie Rudy zwaluw. Grappig, anoniem.
 • Hij is evengoed leuk Sylti.

Παρασκευή 10/4/15 (Επιλογές)

Of je nu een visitekaartje of een heus kado geeft, als je oprecht wilt overkomen doe je dit in Japan altijd met twee handen tegelijk. Ga op safari en geniet van waterpret in Maji Springs. Was een pittige av!

Turnen mevr. Glück auf Anoniem.

 • Want waar wij met, bijvoorbeeld, een duim omhoog de ober complimenteren met de heerlijke maaltijd die hij zojuist bereid heeft, kan dat over de grens opeens een hele andere betekenis krijgen.
 • Ggd HaDe. Lifters is correct Miu Miu.

Een hint:denk aan een plaatsnaam Anoniem. Afsluiter ook Gizmo. Knap bedacht av en knap gevonden 3. Handwerken Anoniem. Joepieee, Iran en Afghanistan. Maar niet in landen als Irak, mooie hade belske. Dank je 7 Anoniem. Afwasmachines lutte.

Cryptogrammen

Platenzaak Anoniem. Ik moet nog even iets anders doen en ga dan Dr Deen kijken het was weer erg gezellig tot de volgende keer verzonnen. Goed gevonden belske ken deze term niet helaas maar mooie hade akoe.

Anagram geen en duimen Anoniem. Lifters mooi suomi. Mooi blomke en mooie Rudy zwaluw. Dank sylti NP. Of je nu een visitekaartje of een heus kado geeft, als je oprecht wilt overkomen doe je dit in Japan altijd met twee handen tegelijk?

AUB 8 Anoniem.

Dit wenkende vingertje is op de Filipijnen behoorlijk denigrerend, dit gebaar maak je alleen naar honden. Was een pittige av! Genemuiden Anoniem.

 • Leuke belske Gizmo.
 • Anagram geen en duimen Anoniem.
 • Teruste HaDe.
 • Mooi bedacht gizz akoe.

Leuk belske en Bert blondie. Wat een schattig kindje Een klopje op het hoofd, lief bedoeld toch. Pf diri NP. Mod Anoniem. Hij is evengoed leuk Sylti. Oeps knap 3 en av Anoniem. Nog meer lekker lezen: Fooi in het buitenland doe je z Internationale tafelmanieren Praktische tips om je vakantie voor te bereiden Deel deze pagina.

In onder meer Ierland, Nieuw-Zeeland, Australië en delen van Groot-Brittannië bewaar je met dit peace-teken met je palm naar binnen allesbehalve de vrede: je geeft aan 'schijt' te hebben aan iets of iemand. Ja hoor akoe pf Gizmo. Sorry vergeet t maar snel mevr.

Lifters Anoniem. Ok erwt. It en yootje pf!.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Ilco:

  Mooi belske!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *