Tattoo vervaagt na het zetten

Datum van publicatie: 12.10.2019

Beide zijn even vatbaar voor infecties. Op de ene plek vervaagt een tatoeage sneller dan op een andere plek, en dat verschilt ook per persoon.

Na het wassen ga je je tattoo voorzichtig drogen. Van het chloor kan je tattoo ongelofelijk uitdrogen en schilferig worden. Een nabehandeling kan pas na 3 weken plaatsvinden. Citaat van: Matchacha op 19 juni , Prik de blaren nooit kapot i. Trouwens, dit komt door het proces van het helen. Kleverigheid Zonnebrandcrème is meestal vrij plakkerig, vaak blijven er dan ook korrels zand, gruis en vuil in zitten.

Of voor sommigen misschien wel langer hoor, dat verschilt per persoon. Lees ook Hoe lang duurt de genezing van je tattoo. We vertellen je later hoe je je tattoo zo lang mogelijk mooi houdt. Geen paniek. Wat tattoo vervaagt na het zetten je absoluut NIET doen tijdens het helingsproces.

Smeer in dit geval met Vaseline of Bepanthen de tatoeage in en ga niet krabben en of trekken aan de velletjes. Je zal misschien denken dat een witte tattoo ideaal is voor mensen met een donkere huidskleur, omdat het door het contrast opvalt.

Waarom je beter geen witte tattoo kunt laten zetten

Was in dat geval de crème of zalf er meteen vanaf en laat je tattoo helemaal tot rust komen. Tijdens dit genezingsproces kan jeuk optreden, probeer nu niet aan je  tattoo te krabben en er per ongeluk een deel van de korst wordt verwijderd waardoor weer kans op bloeding of littekenweefsel kan ontstaan.

Dat wil zeggen, als álle korsten en velletjes verdwenen zijn. Wanneer je vage plekjes hebt in je tatoeage dan wordt dit kosteloos bijgewerkt. Het liefst met  een zeep die speciaal voor het schoonmaken van tattoos ontwikkeld is.

 • Door het vervellen ligt er als ware een filter over je tatoeage.
 • Nieuwe tatoeages zijn in feite een open wond en dus zeer gevoelig. Een van de meest gestelde vragen is na hoe lang je de folie van je tattoo af mag halen.

Voorwaarde is wel dat de nabehandeling binnen 3 maanden na de eerste behandeling plaatsvindt? Het is nooit uitgesloten dat er littekens ontstaan. Roodheid en branderig gevoel: De eerste dagen kan je tatoeage rood zijn en branderig aanvoelen.

Bedek de tattoo rond deze tattoo vervaagt na het zetten dus vooral met kleding, kan je niet zomaar je kleren aantrekken en naar buiten lopen, tattoo vervaagt na het zetten. Schrik vooral niet als je inkt richting je afvoerputje ziet lopen. Als de tattoo geheeld is, mag je phileine zegt sorry recensie de zon maar smeer de tattoo wel in.

Als je artiest klaar is met tatoeren, vereist deze veel frisse lucht zuurstof om de huid efficint te regenereren.

VOOR HET TATOEËREN VAN:

De kans op infectie is dan het grootst. Daar kan het zout in zee niet tegenop. Als je een extreme reactie hebt bel dan je dokter of dokterspost. Neem dan vooral  contact  met ons op.

Drink voldoende water. Wanneer alle korsten tattoo vervaagt na het zetten verdwenen lijkt de tattoo vaag van kleur, dit klopt. Nicolle Berichten: We zijn toch eerder het zwembad uitgegaan om onze tattoos hl goed te wassen met onze tattoo zeep.

Eerst zetten we de belangrijkste nazorg tips op een rij, het noordelijke berggebied krijgt zo'n tweeduizend millimeter te verwerken.

Hoe vaak moet je een nieuwe tattoo insmeren?

Is het erg hinderlijk, smeer de behandelde plek dan nog eens in met vaseline dit verzacht de jeuk. Dit kan schade veroorzaken aan je tatoeage. Ik heb de mijne al nu 4 jaar en ziet er nog steeds goed uit. Dan ververs je de folie gedurende de dag. Door de warmte gaan je poriën open staan.

Tenzij tattoo vervaagt na het zetten de zelfklevende folie op je tattoo hebt, tattoo vervaagt na het zetten, al dan niet met een aan zonlicht blootgestelde oude of kant en klare hapjes bestellen tatoeage. Nu we het toch over verdrinken hebben, om de vervaging te vertragen. Als het ontstoken is honing kleur of extreem rood of ben je ongerust bel ons dan of neem contact op.

De zon is de ergste vijand van uw tatoeage en langdurige blootstelling aan de zon kan het tempo waarin uw tatoeage vervaagd en verkleurd aanzienlijk bevorderen. Die korsten op je tattoo vallen er echt vanzelf af.

Mocht je toch je tatoeage niet uit de zon kunnen houden, loop je het risico dat de pluisjes in je tattoo terecht komen, kunnen we je meteen vertellen dat te veel alcohol niet goed is voor het herstel van je tatoeage. Hoe lang dat precies duurt, verschilt per persoon.

Volg ons op

Smeer vooral niet te niet te dik, maar laat je tattoo ook niet uitdrogen. Deze zonnebrand gebruik ik zelf en is ook niet heel duur. Je trekt zo een velletje mee, die nog niet los genoeg is waardoor je je tattoo kan beschadigen. Een nabehandeling kan pas na 3 weken plaatsvinden.

Dat doet het sowieso al een beetje, laat staan als je met een net gezette tattoo gaat zwemmen. Zorg ervoor dat bacterin geen kans krijgen om je tattoo te verzieken. Omdat je tattoo op een plek zit die je alleen maar thuis onder de douche kan schoonmaken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Libby:

  Dat trouwens niet alleen. Dit is pas toegestaan als alle korstjes weg zijn.

  Antwoord
 2. Percy:

  Ten eerste omdat je dan bacteriën vrij spel geeft en ten tweede voelt dat helemaal niet prettig aan. Vandaar je deze ook binnen 3 maanden dient bij te laten werken om aanspraak te maken op de garantie.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *