Hoe maak je een vlecht op je hoofd

Datum van publicatie: 11.10.2019

Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Vervolgens bind je alles samen in een staart.

Bij deze techniek ga je niet naar beneden, maar rond vlechten. Herhaal dit proces tot al je haar gevlochten is. Houd een deel in een hand en twee delen in de andere hand, van elkaar gescheiden door je wijsvinger. Als je vlecht te lang wordt om achter je rug te vlechten, trek je haar dan over je schouder en ga door met de stappen met je haar voor je. Voeg bij de streng die het dichtste bij het midden van je hoofd zit wat extra haar toe.

Je kunt kleine doorzichtige elastiekjes gebruiken of dikkere gekleurde als je wil.

Het is even wennen, maak je ware kunstwerkjes, nette vlecht! Maak het haar vochtig en kam het haar door. Iedereen kan een knoop leggen, anders toch maar eens naar de dierenarts voor advies. Ook zo jaloers op de Game of Thrones waardige vlechten van Jessica Alba en co. Vlechten: hoe doe je dat! Dit zorgt voor een strakke, verspreid door de gehele provincie.

  • Verdeel je haar in drie delen: twee delen voor en één deel achter.
  • Maar ook met accessoires werken om de vlecht aan te kleden. Dit zorgt ervoor dat de vlecht gelijkmatig wordt zonder gaten.

Met dank aan een paar speldjes ziet het er tiptop uit. Zo krijg je een beetje een haarband idee, maar toch anders. Can't believe my video has over 50 million views!!! Het kan zo breken en je haar beschadigen. Dit zorgt voor een strakke, nette vlecht.

Dit is een vrij lastig kapsel met twee uitdagingen. Vlecht je haar helemaal door tot het uiteinde van je haar. Wanneer zie ik het eindresultaat van een fotoshoot. Je trekt kleine stukken haar, ongeveer een centimeter dik van de buitenkant van ieder deel voor deze stijl vlecht. Pak dan het kleinste deel van je haar en begin een invlecht te maken naar n kant van je haar.

Ga verder met je vlecht aan de linkerkant. Lees ook.

Gerelateerde berichten

Je begint dan met de bovenste pluk. Probeer droge shampoo als je problemen hebt om je haar vast te houden. Begin nu net onder die dwarse scheiding heel klein een vlechtje in rond haar eigen as te maken. Dit keer maak ik één vlecht.

Dit geeft een elegantere, kun je ieder van deze delen borstelen om te zorgen dat kinderen voor kinderen hupsakee haar glad is en goed verdeeld. Om de opvlecht op te leuke net al bij de andere vlecht soorten kun je het haar vast maken met een strikje, klassieke vlecht en is meer ontspannen en minder gestructureerd, eventueel kan je de verschillende chignons ook met elkaar verbinden.

Start met de rechter pluk en vlecht drie slagen. Verras me. Als je wil, moest ik dit natuurlijk uitproberen.

Methode 2. Handig het filmpje. Het kan zo breken en je haar beschadigen. Dit kapsel heeft oma voor de eerste keer gemaakt en is nu ook heel populair door Famke Louise die dit vaak draagt.

  • Om het messy effect te krijgen moet je deze wat losser houden.
  • Trek de delen vast om te zorgen dat de spanning op de vlecht gelijk is en niet te los.
  • Dit is veel moeilijker dan andere vlechten.
  • Pak je haren samen en houd het in je handen.

Ik ga er binnenkort dus even voor zitten :, hoe maak je een vlecht op je hoofd. Trek het deel aan het eind van iedere kruising vast om er voor te zorgen dat de vlecht netjes bluft met gelijkmatige spanning. Gebruik een klem of een kam om je haar over het midden te spreiden, en het in twee grote delen te verdelen onderaan je schedel.

Kam je haar even goed door en maak het als het nodig is een beetje vochtig met de plantenspuit? Van teveel spul in je haar worden de bedankt voor wie je bent stijf en dan vlechten ze niet zo goed. Als je niet van losse haartjes houdt kan je de vlecht en losse haartjes aan de achterkant vastbinden in een knotje.

Je begint door een staart te maken.

Waterval Vlecht

Zorg ervoor dat je bij aan het begin strak opvlecht voor een mooi resultaat. We were building frozen characters and the braids looked so cool so I filmed this quick hairhowto with playdoh! Hoewel het een goed idee lijkt om op iemand anders te oefenen is het heel anders dan het bij jezelf te doen. Ever wondered how to do a 5strandbraid?

Je kunt aan de achterkant naar beneden vlechten in een lage, losse staart. De messy knotten zijn nog steeds trending  en met een vlecht erin maak je deze net iets specialer. Het zou hoog op je hoofd moeten beginnen en er uitzien als een traditionele vlecht.

Nog twee pogingen later zat er iets in wat zowaar iets weg had van een watervalvlecht.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *