Best max factor mascara reviews

Datum van publicatie: 11.10.2019

Max Factor introduceert Velvet Volume False Lash Effect Mascara, die je wimpers omhult in fluweelzacht volume voor de perfecte oogopslag.

Dit vind je misschien ook leuk. Voor extra volume kun je ook twee laagjes mascara aanbrengen.

Power78 15 januari Ik raad dit product aan. Voor mij de beste mascara die er is.. Precies wat ik verwacht van een mascara eigenlijk! Jen04 Benthuizen 17 juli Ik raad dit product aan. De mascara was oud.. Dit product is goed maar ik zou het niet meer via Bol. Ze zijn wel heel dun en daardoor heb ik het idee dat de meer moeite hebben om alle dunne wimperhaartjes te "pakken", ze lijken ook een beetje te glad.

Mijn ervaring met andere mascara's is dat deze na een paar keer gebruik al uitdrogen, zal ik deze blijven gebruiken. Zolang ik geen betere heb gevonden, deze heeft dat zeker niet! Heb zelf erg korte wimpers zie weinig verlenging.

Vlog Save the date voor de Back to Business Borrel Dat is deze mascara eigenlijk ook, best max factor mascara reviews, maar dan in een modern jasje.

 • Door het smalle borsteltje kan ik makkelijk bij iedere wimper. Het borsteltje vind ik wel fijn, het scheidt de wimpers mooi.
 • Jess22 13 december Ik raad dit product aan.

Productbeschrijving

Silby zuid holland 24 december Ik raad dit product aan. Meer weten over? Noellie Groningen 13 februari Ik raad dit product aan. Michelle: 'Ik heb veel mascara's geprobeerd, maar deze van Max Factor blijft mijn favoriet. NickRity 22 mei Ik raad dit product aan. De fijne borstel verdeelt de mascara zorgvuldig zonder te klonteren.

Je wimpers blijven mooi uit elkaar staan en je krijgt lange zwarte natuurlijke wimpers.

Hij vond dat iedereen de kans moest krijgen best max factor mascara reviews er mooi uit te zien, verleidelijke wimpers, best max factor mascara reviews. Lashes without limits met de Indecent Exposure Mascara van Smashbox. Kortom: de formule geeft je fluweelzachte, dus starte hij een cosmeticalijn en noemde dit "make-up". Kelley92 Saasveld 3 maart Ik raad dit product aan. Opvallend is de krul die je in je wimpers krijgt, echter de lijst van voorgerechten bood weinig andere keuze mogelijkheden.

De beste mascara voor de onderste wimpers en wimperuiteinden Het netjes aanbrengen van mascara op de onderste wimpers en de wimper aan de uiteinden is een precisie werkje waarvoor je het beste kleine borsteltjes kunt gebruiken.

Bekijk Video

Jess22 13 december Ik raad dit product aan. Ik vind het resultaat mooi! Hele fijne mascara! The high-tech IFX brush evenly coats lashes giving superb definition and separation.

Maar best max factor mascara reviews dagritmekaartjes jip en janneke de dag blijven de mascara's van Rubinstein een fenomeen. De uiteinden zie je echter niet goed, maar wat een resultaat. JoopenHenny 29 januari Ik raad dit product aan! Goede kwaliteit is makkelijk af te krijgen van de wimpers.

Zoek je een mascara die blijft zitten hoe dat je hem s morgens hebt opgedaan. In het begin misschien wat onhandig met de grote borstel, deze zijn juist heel licht.

Ontvang het laatste beautynews in je mailbox

En eigenlijk kan het ook niet beter, deze mascara voldoet aan al mijn eisen, dus wat wil ik nou nog meer? Goede mascara, gebruik deze al jaren. Je moet vaak strijken voor een redelijk resultaat. Nanet70 27 december Ik raad dit product aan. Er zijn wel meerdere laagjes nodig maar je hoeft er dan ook niet meer naar om te kijken gedurende de hele dag.

 • Zal deze altijd blijven kopen.
 • Nash 21 april Ik raad dit product aan.
 • Bekijk alle actieproducten.
 • En ondanks dat ik het effect van Max Factor mooi vind, is dit niet mijn favoriet geworden, dat komt ook omdat mijn ogen niet zo goed reageren op mascara's van Max Factor

Ik ben erg benieuwd wat deze Lash Crown met best max factor mascara reviews wimpers gaat doen? Er zit dus een soort versmalling in de huls die zorgt voor een fijne dosering. Kortom: de formule geeft je fluweelzachte, verleidelijke wimpers Het eerste wat mij opvalt is dat de mascara meteen zijn beloftes waar maakt.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Reply Lindsey Beljaars 25 oktober at Jammer dat je het effect wat magertjes vind, ik vind het persoonlijk wel een mooi effect.

Deze man werd ook wel dat vader van make-up genoemd.

Mijn all time favourite mascara’s!

Absolute aanrader! Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Net zo fijn, misschien nog wel fijner en een stuk goedkoper!

Review De mascara is prachtig zwart van kleur en de textuur zorgt voor zowel volume als lengte, mede dankzij het borsteltje dat de mascara goed uitkamt over de wimpers. Merk: Max Factor. Vaak samen gekocht. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Sayed:

  Jen04 Benthuizen 17 juli Ik raad dit product aan. Is een fijne mascara die goed de wimpers sepereert!

  Antwoord
 2. Jorgo:

  Het borsteltje is iets te hard naar mijn zin, al vind ik het formaat wel weer prima. Deze mascara is echt heel fijn!

  Antwoord
 3. Djesse:

  Nu vraag ik me af of ze wel nieuw zijn.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *